Politerno > Україна і світ > Бої за Соледар і Бахмут показують, що Україні потрібно більше військової підтримки – Столтенберг

Бої за Соледар і Бахмут показують, що Україні потрібно більше військової підтримки – Столтенберг

  • 11 Січня, 2023
  • 398 Переглядів
  • 0

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що бої за Соледар і Бахмут вказують на важливість посилення військової підтримки України у війні проти Росії.

Про це він сказав на брифінгу з главою Єврокомісії у середу, повідомляє кореспондент “Європейської правди“.

"Останніми днями ми бачили запеклі бої довкола Бахмута та Соледара на сході України. Це показує ще раз сміливість українських військових, які воюють для захисту своєї батьківщини. Це також показує, наскільки життєво важливо, що ми посилюємо нашу військову підтримку України", - сказав Столтенберг.

Він привітав останні оголошення США, Франції та Німеччини про те, що вони невдовзі передадуть бойові машини піхоти і легкі танки Україні, а також безпрецедентну підтримку усіх союзників НАТО і країн-членів ЄС. 

"Наша підтримка створює реальну різницю на полі бою. У цей ключовий час війни ми повинні робити значно більше, значно швидше", - сказав Столтенберг.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський позбавив громадянства України держзрадників Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача і Рената Кузьміна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE