Politerno > Україна і світ > Оприлюднено супутникові знімки техніки, яку Білорусь стягнула до кордону з Україною

Оприлюднено супутникові знімки техніки, яку Білорусь стягнула до кордону з Україною

  • 12 Січня, 2023
  • 604 Переглядів
  • 0

Супутник зафіксував ЗРК “С-300/400”, ЗРПК “Панцир” та іншу техніку на військовому аеродромі “Зябрівка” у Білорусі в Гомельській області, недалеко від кордону з Україною. 

Про це повідомляє моніторингова група “Беларускі Гаюн” з посиланням на аналітичний центр Rochan Consulting, який опублікував фото.

Знімки аеродрому зробив супутник Airbus 7 січня 2023 року.

На свіжих фото можна помітити дивізіон із дев'яти одиниць зенітно-ракетних комплексів "С-300/400", які, як стверджують аналітики, перебувають там уже тривалий час, а також ЗРПК "Панцир", який стоїть на насипі ґрунту. 

Крім того, на фото можна побачити вантажні машини і кілька радарів, які Rochan Consulting ідентифікували як 76N6 і 64N6E.

"Беларускі Гаюн" зазначає, що свіжі супутникові знімки вкотре підтверджують, що на аеродромі "Зябрівка" продовжує розташовуватися база ЗС Росії. 

Нагадаємо, парламентський телеканал “Рада” уклав угоду на виробництво програм для телемарафону на 120 млн гривень з компанією “Кінокіт”, яку пов’язують із заступником голови Офісу президента Кирилом Тимошенком. За документами, “Кінокіт” виграла мистецькі конкурси щодо виробництва програм, однак наразі невідомо, чи брали участь у конкурсі інші претенденти.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE