Politerno > Україна і світ > У Києві продовжує працювати готель “лужніковських” “Прем’єр Палац”, там помічають “слуг народу”. ВІДЕО

У Києві продовжує працювати готель “лужніковських” “Прем’єр Палац”, там помічають “слуг народу”. ВІДЕО

  • 23 Лютого, 2023
  • 1100 Переглядів
  • 0

Після року повномасштабної війни у центрі Києва продовжує працювати російський п’ятизірковий готель – “Прем’єр Палац”, який українські спецслужби називають “Російським об’єктом”.

Про це йдеться у розслідуванні “Української правди“.

Уже два місяці там живе бізнесмен Леонід Ашкеназі, якого пов’язують з "Лужніковським" організованим злочинним угрупованням, одним із ватажків якого є віцеспікер Державної думи Росії Олександр Бабаков. 

За інформацією ZN.UA, "Лужніковська група" володіє в Україні низкою готелів та обленерго, представники цієї групи регулярно збираються в "Прем'єр Палаці".

За даними "УП", Ашкеназі живе у готелі безкоштовно після того, як у грудні СБУ затримала його при спробі виїзду в Молдову. 

Ашкеназі є віцепрезидентом футбольного клубу "Динамо" та співвласником телеканалу "1+1". Авто, яким він зараз користується, зареєстроване на агрофірму "Перспектива", власником якої є Сергій Тарасов - батько депутата від "Слуги народу" Олега Тарасова. Журналісти зафіксували, як Сергій Тарасов нещодавно відвідував "Прем'єр Палац".

 

Бачили там і Сергія Саранова - помічника на громадських засадах народного депутата від "Слуги народу" Олега Семінського. 

Кого ще помічали в російському готелі "Прем'єр Палац":

  • Сергія Саранова - помічника на громадських засадах народного депутата від "Слуги народу" Олега Семінського;

  • близького до ОП бізнесмена Іллю Павлюка. За джерелами УП, Павлюк має в парламенті свою депутатську групу у "Слузі народу";

  • народного депутата від фракції "Слуга народу" Сергія Буніна. Його називають одним із членів депутатської групи Павлюка;

  • Владислава Лебедя, якого також пов'язують з "Лужніковською групою".

 

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань з травня розслідує діяльність в Україні російської «лужніковської» групи, очільниками якої вважаються громадяни РФ Алєксандр Бабаков, Євгєній Гінер та Міхаіл Воєводін.

У жовтні всі троє потрапили під дію українських санкцій, а 14 грудня Печерський районний суд частково задовольнив клопотання Офісу генпрокурора і наклав арешт на статутний капітал у низці компаній, якими володіє ОЗУ, зокрема: готелі Premier Palace Hotel, Premier Hotel Rus, Premier Hotel Lybid та Premier Hotel Slavutych у Києві, Premier Hotel Dnister у Львові, Premier Hotel Odessa в Одесі, а також Premier Compass Hotel Oleksandriya в Олександрії, якими володіє група VS Energy, яку, за версією слідства, також контролюють Бабаков, Гінер та Воєводін.

 

Крім того, арешт накладено на нежитлові приміщення торговельно-виставкового комплексу «Метроград» та ТРЦ «Метрополіс» у Києві.

У листопаді Печерський райсуд Києва заарештував контрольні пакети акцій підприємств критичної енергоінфраструктури: «Херсонобленерго» – 99,9% акцій, «Кіровоградобленерго» – 72,9% акцій, «Житомиробленерго» – 95,5% акцій, «Рівнеобленерго» – 93,2% акцій та «Чернівціобленерго» – 96,8% акцій.

Нагадаємо, у 365 день повномасштабної війни Генштаб ЗСУ повідомляє про знищення російських розвідувальних безпілотників, ураження військових і техніки, а також про безуспішний наступ армії РФ на Авдіївському й Шахтарському напрямках.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE