Politerno > Україна і світ > У регіонах РФ смертність в 30 і більше разів вища, ніж у Москві – розвідка Британії

У регіонах РФ смертність в 30 і більше разів вища, ніж у Москві – розвідка Британії

  • 12 Березня, 2023
  • 389 Переглядів
  • 0

Ізоляція від війни найбільш заможних залишиться головним питанням у війні РФ проти України, адже Москва і Санкт-Петербург лишаються відносно неушкодженими в плані втрат.

Як передає “Європейська правда”, про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії.

Як зазначається, Росія продовжує зазнавати надзвичайно важких втрат у війні, але наслідки цього різко відрізняються в різних регіонах країни.

“Найбагатші міста – Москва і Санкт-Петербург – залишилися відносно неушкодженими відповідно до чисельності їхнього населення. Особливо це стосується сімей еліти країни”, – йдеться в огляді.

21 лютого 2023 року російські високопосадовці були сфотографовані в перших двох рядах аудиторії під час виступу президента Путіна з промовою про стан нації. Відомо, що жоден з них не має дітей, які служать в армії.

“У багатьох східних регіонах смертність, ймовірно, у відсотковому відношенні до населення в 30 і більше разів вища, ніж у Москві. Подекуди найбільше страждають етнічні меншини; в Астрахані близько 75% жертв припадає на казахське і татарське населення”, – стверджують у Міноборони Британії.

“Оскільки міністерство оборони Росії намагається вирішити проблему постійного дефіциту особового складу, ізоляція більш заможних і впливових елементів російського суспільства, найімовірніше, залишатиметься головним питанням”, – йдеться в огляді.

Нагадаємо, у суботу окупанти здійснили невдалі спроби наступів на Куп’янському та Лиманському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках, також вони не припиняють штурму Бахмута.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE