Politerno > Україна і світ > Міноборони заплатило 185 мільйонів фірмі підозрюваного у корупції ексміністра Степанова

Міноборони заплатило 185 мільйонів фірмі підозрюваного у корупції ексміністра Степанова

  • 26 Липня, 2023
  • 398 Переглядів
  • 0

Міністерство оборони заплатило 185 мільйонів гривень компанії ексміністра охорони здоров’я Максима Степанова, який отримав підозру у вчиненні корупційного злочину – заволодінні 450 млн грн ДП «Поліграфкомбінат Україна».

ТОВ «ЕДʼЮГЕТ», 65% якого належить Степанову та його дружині, у грудні минулого року та у лютому поточного отримало від Міноборони 185 мільйонів за постачання форми та амуніції для Міноборони.

Про це повідомила народна депутатка («Слуга народу») Анастасія Радіна із посиланням на відповідь Державної казначейської служби на відповідний депутатський запит.

У Центрі протидії корупції повідомили, що ці замовлення, за даними джерел, Резніков погоджував особисто.

Після свого звільнення з посади міністра у 2021 році Степанов влаштував кампанію з дискредитації президента Зеленського. Зокрема, він неодноразово виступав на нині підсанкційних проросійських каналах із заявами, що Зеленський використовує будь-які інструменти, щоб зберегти владу замість впровадження реформ.

Нагадаємо, 26 липня сили протиповітряної оборони знищили в небі над Україною 36 крилатих ракет, випущених з території РФ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE