Politerno > Україна і світ > Син “слуги народу” Копанчук супроводив батька за кордон та не повернувся — ЗМІ

Син “слуги народу” Копанчук супроводив батька за кордон та не повернувся — ЗМІ

  • 7 Серпня, 2023
  • 859 Переглядів
  • 0

22-річний син народної депутатки від “Слуги народу” Олени Копанчук Дмитро Копанчук виїхав із України та не повернувся додому.

Про це повідомляє NGL.media.

Видання нагадує, що за результатами місцевих виборів 2020 року Дмитро Копанчук став депутатом міської ради від Слуги народу в місті Рудки Львівської області.

У 2022 році Копанчук тричі побував за кордоном — він покидав Україну як водій-волонтер за системою Шлях.

1 січня 2023 року Копанчук перетнув кордон у Смільниці. Підставою для виїзду став супровід його батька, 46-річного Володимира Копанчука з другою групою інвалідності.

7 лютого Володимир Копанчук тим же автомобілем повернувся до України разом з Володимиром Федорчуком, екс-депутатом Хмельницької облради і колишнім бізнес-партнером Олени Копанчук. Федорчук особисто підтвердив NGL.media, що повернувся в Україну разом з Копанчуком-старшим.

Народна депутатка Олена Копанчук відмовилась говорити з журналістами. Коментарі виданню надав батько Дмитра Копанчука.

«А чого я вам маю підказувати, як зв’язатись із моїм сином. Він дорослий хлопець, чого ви до мене телефонуєте?», — заявив Володимир Копанчук.

У той же час, вже більше семи місяців Дмитро Копанчук не з’являється у Рудківській міськраді. Секретар міськради Світлана Винницька зазначила, що востаннє депутата бачили в стінах міськради 15 грудня 2022 року.

Нагадаємо, народний депутат Олександр Дубінський прибув до Державного бюро розслідувань на черговий допит, повідомили співрозмовники “Української правди” в правоохоронних органах.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE