Politerno > Україна і світ > Зеленський заявив, що військові просять дати можливість мобілізовувати більше людей

Зеленський заявив, що військові просять дати можливість мобілізовувати більше людей

  • 23 Серпня, 2023
  • 766 Переглядів
  • 0
Зеленський-НАТО

Президент Володимир Зеленський заявив, що до нього звернулися військові для того, щоб збільшити кількість мобілізованих.

Про це інформує “Інтерфакс-Україна”.

“Скажу відверто: військові з цим до мене звернулися, щоб дати можливість більше мобілізувати. Більше нічого я вам не можу сказати”, – наголосив Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів про можливе посилення мобілізації.

За його словами, в питанні мобілізації дуже важливо розуміти – хто це робить і як.

“І тому питання військкоматів, дуже важливе питання лікарських комісій при військкоматах – потрібно дуже швидко, якнайшвидше, прискорити процеси, навести лад, а потім уже розпочинати розмову про те, щоб збільшувати – як і ким”, – додав президент.

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону №9566, яким пропонується змінити підхід до мобілізації українців. У пояснювальній записці до документа йдеться, що захист Вітчизни можуть забезпечити лише вмотивовані громадяни, які готові і фізично, і морально воювати проти  окупантів.

Нагадаємо, внаслідок тривалої спецоперації Головного управління розвідки Міністерства оборони України російський вертоліт Мі-8 опинився в Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE