Politerno > Україна і світ > Азербайджан затримав ексочільників Нагірного Карабаху

Азербайджан затримав ексочільників Нагірного Карабаху

  • 3 Жовтня, 2023
  • 275 Переглядів
  • 0

Силовики Азербайджану затримали колишніх “президентів” невизнаної вірменської республіки в Нагірному Карабаху Аркадія Гукасяна, Бако Саакяна й Араїка Арутюняна, а також екс-“голову парламенту” Давида Ішханяна.

Про це повідомила “Європейська правда” з посиланням на “Ехо Кавказу”.

Стверджується, що Гукасяна, Саакяна та Ішханяна доправили до Баку, тоді як Арутюняна тільки перевозять до азербайджанської столиці. Ця інформація поки не підтверджена офіційно.

Один із “депутатів” невизнаної НКР повідомив, що сьогодні до Вірменії через азербайджанський пункт пропуску прибули її “директор Служби національної безпеки (СНБ)” Арарат Мелкумян, “міністр внутрішніх справ” Карен Саргсян, “держміністр” Артур Арутюнян і “керівник адміністрації президента” Карен Шахраманян.

За словами неназваного “парламентаря” невизнаної республіки, зв’язатися з колишніми “президентами” і “спікером” НКР не вдається понад добу.

Як повідоомолялося, ексглаві так званого уряду Нагірного Карабаху Рубену Варданяну, який 27 вересня був затриманий азербайджанськими прикордонниками, в Азербайджані пред’явили обвинувачення у фінансуванні тероризму. Суд арештував його на 4 місяці.

Нагадаємо, Міноборони РФ заявило, що ввечері 3 жовтня біля узбережжя Кримського півострова було знищено українську протикорабельну ракету “Нептун”. Водночас так званий “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв пише про збиття безпілотника.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE