Politerno > Україна і світ > Дроздов розповів про різницю між “капітанським конкурсом у КВНі – й справжніми, статусними державниками”

Дроздов розповів про різницю між “капітанським конкурсом у КВНі – й справжніми, статусними державниками”

  • 9 Жовтня, 2023
  • 1155 Переглядів
  • 0

Паралелей із Ізраїлем закортіло? Прошу.

Швиденько, за пів дня, там утворили уряд національної єдності, куди ввійшла і влада, й опозиція, й професійні військові. Всі в один момент відклали поточні протиріччя. І ніхто не проголосив себе верховним правителем, царем, шейхом всія країни.

Блискавично введено в дію пункт 40א, який офіційно оголошує війну. І тепер країною править військово-політичний кабінет, а не популісти. І тим паче не син співробітника Головного розвідувального управління країни-агресора.

І прем’єр-міністр Ізраїлю не втік. Ніхто з провладної фракції в Кнесеті не заганявся назад у країну примусом. І на фронт пішли сини міністрів. Кордони відкриті. Аеропорти працювали 2 перші доби після атаки. Репатріанти, які не служили раніше в армії, лише здають кров і ніхто їх не залучає, бо толку нуль залучати хто не служив.

І глава держави вийшов до преси свіжо поголений, у випрасованому діловому костюмі, без усіх цих театральних спецефектів із камуфляжем і тактичними берцями.

Разюча різниця між капітанським конкурсом у КВНі – й справжніми, статусними державниками.

Вчи-вчи, одні двійки.

Остап Дроздов


Нагадаємо, Росія передала бойовикам ХАМАС захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та ЄС. Розвідка попереджає, що Росія готується до дискредитації України, щоб вплинути на ставлення союзників і надання західної зброї. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE