Politerno > Україна і світ > Росія та Білорусь готують теракт, щоб звинуватити у ньому Україну – Спротив

Росія та Білорусь готують теракт, щоб звинуватити у ньому Україну – Спротив

  • 10 Жовтня, 2023
  • 343 Переглядів
  • 0

Український Центр національного спротиву заявляє, що спецслужби Росії та Білорусі планують скинути вибухівку на білоруську нафтобазу, аби звинуватити українців у теракті. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

“Між ФСБ РФ та КДБ РБ досягнуто домовленостей провести операцію “під чужим прапором” проти одного з об’єктів на території Білорусі з подальшим звинуваченням у цьому української сторони.

На цей час як об’єкт для теракту розглядається нафтобаза “Брестоблнефтепродукт” поблизу населеного пункту Прилуки Брестської області що неподалік (2 км) білорусько-польського кордону. Планується здійснити скид з БПЛА”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією, яку “Спротив” отримав від білоруського підпілля, аеророзвідку ймовірних об’єктів вели “вагнерівці” в серпні цього року.

“Спротив” наголошує, що Сили оборони України діють виключно на території України, а “ця провокація необхідна росіянам, аби зменшити рівень підтримки нашої держави”.

Нагадаємо, СБУ та НАБУ зранку 10 жовтня проводить обшуки в міського голови Мукачева Андрія Балоги, голови Мукачівської районної ради Михайла Ланьо та у низці компаній через корупційну схему продажу комунальної землі навколо стадіону “Авангард”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE