Politerno > Україна і світ > Росія вранці атакувала Київ “Іскандером”, внаслідок атаки на Київщину пошкоджено 18 будинків і підприємство

Росія вранці атакувала Київ “Іскандером”, внаслідок атаки на Київщину пошкоджено 18 будинків і підприємство

  • 11 Листопада, 2023
  • 677 Переглядів
  • 0

Окупанти вранці 11 листопада випустили у бік Києва балістичну ракету “Іскандер”. Унаслідок ракетної атаки на Київщину пошкоджено 18 житлових приватних будинків, а також приватне підприємство.

Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

В ОВА опублікували оновлену інформацію щодо ворожої атаки на область.

“Унаслідок ранкової атаки росіян на область пошкоджено 18 житлових приватних будинків. Вибуховою хвилею та внаслідок падіння уламків в домогосподарствах вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи, фасади.

Крім того, пошкоджено низку господарських приміщень, парканів, одне з приватних підприємств.

Влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Постраждалих немає”, – зазначили в ОВА.

Також вранці 11 листопада росіяни випустили у бік Києва балістичну ракету "Іскандер".

За даними КМВА, приблизно о 8:00 в бік Києва була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу "Іскандер".

"Після тривалої паузи в 52 дні, ворог поновив ракетні атаки по Києву! До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці", - повідомив очільник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, журналісти з’ясували, що компанія експартнера Андрія Єрмака – Артема Колюбаєва отримала дозвіл на відправку 37,5 мільйонів гривень у Дубаї під приводом закупівлі м’яса у розпал повномасштабної війни. М’ясо в Україну не приїхало. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE