Politerno > Україна і світ > Медведєв каже, що Росія ніколи не сприйме самостійної України

Медведєв каже, що Росія ніколи не сприйме самостійної України

  • 17 Січня, 2024
  • 604 Переглядів
  • 0

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія тепер буде завжди воювати проти України − привід для нападу знайдуть і через 10, і через 50 років.

Про це Медведєв написав у Telegram.

“Існування України смертельно небезпечне для українців. І я маю на увазі аж ніяк не тільки нинішню державу, бандерівський політичний режим. Я говорю про будь-яку, абсолютно будь-яку Україну.

Чому? Наявність самостійної держави на історичних російських територіях тепер буде постійним приводом для відновлення військових дій”, – зазначив запасний президент РФ.

Медведєв називає Україну “раковим новоутворенням”, “штучною країною” і заявляє, що Росія ніколи не вважатиме її владу легітимною.

“Імовірність нової сутички зберігатиметься невизначено довго. Практично завжди. Ба більше, існує 100-відсоткова ймовірність нового конфлікту, які б папірці про безпеку не підписував Захід із маріонетковим київським режимом. Його не зупинить ні асоціація України з ЄС, ні навіть вступ цієї штучної країни до НАТО. Це може статися і через 10, і через 50 років”, додав Медведєв.

Він також вірить, що українці, “як би вони зараз і не бажали смерті росіянам” і “як би не ненавиділи російське керівництво”, одного дня нібито виберуть не вічно воювати й помирати, а жити у “великій спільній державі”.

Нагадаємо, кілька тисяч людей вийшли на акцію протесту в російському Башкортостані через засудження активіста до позбавлення волі – декого побив ОМОН, застосовувався сльозогінний газ та світлошумові гранати.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE