Politerno > Україна і світ > Наречена сина закупівельника Міноборони Гринкевича розірвала заручини

Наречена сина закупівельника Міноборони Гринкевича розірвала заручини

  • 17 Січня, 2024
  • 1441 Переглядів
  • 0

Художниця Соня Морозюк, яка була заручена за сина фігуранта масштабного корупційного скандалу Романа Гринкевича, заявила, що не виходитиме заміж за нього.

Про це Соня Морозюк написала в Instagram у день, коли батьку її вже колишнього нареченого, Ігорю Гринкевичу та його сину Роману оголосили нову підозру – у завданні державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень.

“Я залишаюся Сонею Морозюк. Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк. За період наших стосунків від Романа я отримала два подарунки – обручку і кольє. Ці речі я продам, а кошти на ЗСУ (як це буде відбуватись напишу згодом). Всі підозри в тому, що я нібито отримувала ще щось від Романа або членів його родини – квартири, машини, нерухомість, що завгодно – я відкидаю, і готова доводити це в суді і як завгодно. Обіцянка подати декларацію залишається в силі. Дякую всім, хто вірить в мене як в людину з мораллю і принципами”, – написала дівчина.

Також вона показала світлину, де її палець вже без обручки.

У коментарях її підписники двозначно та іронічно сприйняли таку заяву:

“Цей пост треба було писати у перший день”, “Тобто Ви дійсно хочете сказати, що тільки після притягнення Романа до відповідальності зрозуміли, що він та його сімʼя обкрадали країну та наших воєнних?”, “Чому тоді на етапі, коли батько вашого коханого намагався дати хабар 500т$ ви все ще “вірили”? “Блін, жорстоке суспільство – своїм ставленням такий союз люблячих сердець зруйнувало”, “Це потрібно було робити одразу. Терміново. І бути чесною з людьми. А зараз вже немає ніякого сенсу. Гроші передавайте ЗСУ та тіряйтесь”.

Львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали працівники ДБР за спробу дати хабар в $500 тис. одному із керівників Бюро. Річ у тім, що компанії, зареєстровані на членів сім’ї Гринкевича, підозрюють в махінаціях з закупівлями для Міністерства оборони на 1,5 мільярда гривень.

Згодом стало відомо, що пов’язані з Гринкевичем компанії постачали Міноборони бронежилети й шоломи за завищеними цінами. 

Варто відзначити, що голова Львівської ОВА відмежувався від імовірних протиправних дій бізнесмена.

Нагадаємо, 17 січня відбулася перша зустріч Ради Україна – НАТО на рівні керівників оборонних відомств, однак головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний не взяв у ній участі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE