Politerno > Україна і світ > У пошуках грошей на вибори: Трамп зустрівся з Маском – ЗМІ

У пошуках грошей на вибори: Трамп зустрівся з Маском – ЗМІ

  • 6 Березня, 2024
  • 208 Переглядів
  • 0

Експрезидент США Дональд Трамп, який хоче удруге зайняти Білий дім та терміново шукає гроші для підтримки своєї президентської кампанії, зустрівся в неділю у Флориді з мільярдером Ілоном Маском і кількома заможними донорами республіканців.

Про це повідомляє The New York Times із посиланням на трьох осіб, поінформованих про зустріч, передає “Європейська правда”.

Видання повідомляє, що Трамп і його команда працюють над пошуком додаткових великих донорів напередодні очікуваного змагання на виборах з президентом Джо Байденом.

За словами джерела, Трамп похвалив Маска перед союзниками і сподівається незабаром зустрітися з мільярдером віч-на-віч.

Наразі не зрозуміло, чи планує Маск витратити частину своїх статків на користь Трампа. Але його нещодавні пости в соціальних мережах свідчать про те, що він вважає вкрай важливим, аби Байден зазнав поразки в листопаді.

Люди, які спілкувалися з Маском у приватному порядку, підтвердили, що мільярдер справді так думає.

Маючи статки на суму близько 200 мільярдів доларів, Маск може вирішити підтримати Трампа і потенційно майже одноосібно знищити величезну фінансову передвиборчу перевагу, яку наразі має Джо Байден.

Маск, як і багато бізнес-лідерів, протягом багатьох років робив пожертви кандидатам від обох партій. На відміну від інших американських мільярдерів, він не витрачав значних коштів на президентські вибори, і його пожертви протягом багатьох років були досить рівномірно розподілені між демократами та республіканцями.

Компанії Маска, Tesla і SpaceX отримували контракти та субсидії від уряду.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК), видала мобільному оператору “Водафон Україна” (Vodafone) дозвіл на користування кодом мережі призначення 75 (+380 75).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE