Politerno > Україна і світ > Окупанти поклали вже полк, але продовжують тиснути, – Третя штурмова про Авдіївський напрямок

Окупанти поклали вже полк, але продовжують тиснути, – Третя штурмова про Авдіївський напрямок

  • 13 Березня, 2024
  • 240 Переглядів
  • 0

На Авдіївському напрямку бойова обстановка залишається надскладною, Сили оборони завдали ворогу критичного ураження, але збройні сили РФ, які переважають кількісно, продовжують тиснути.

Про це повідомила 3 Окрема штурмова бригада в Telegram.

“Інформуємо. Після виходу з Авдіївки та звільнення населеного пункту Красногорівка Третя окрема штурмова бригада продовжує нищити ворога на Авдіївського напрямку.

Станом на зараз на рахунку підрозділів бригади: понад 500 ліквідованих окупантів; до 20 ворожих броньованих машин і танків; ЗРК, артсистеми, САУ та значна кількість автотехніки росіян.

Так, за чисельністю втрат, противнику було завдано критичного ураження на рівні полку, але переважаючі кількісно збройні сили РФ не відступають. Бойова обстановка залишається надскладною”, – йдеться у повідомленні.

Українські бійці наголошують, що попри напружену ситуацію продовжують стирати ворожу піхоту, відбивати штурми й не дозволяти окупантам здійснити прорив углиб зайнятої оборони на Авдіївському напрямку.

Нагадаємо, Пентагон відкритий для передачі Україні ракет ATACMS дальністю понад 180 миль (приблизно 290 км).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE