Politerno > Тернопільщина > У Тернополі оголосили сумнівну закупівлю на пів мільйона для ремонту волейбольного майданчика

У Тернополі оголосили сумнівну закупівлю на пів мільйона для ремонту волейбольного майданчика

  • 29 Березня, 2024
  • 1175 Переглядів
  • 0

Ремонт волейбольного майданчика на «Циганці» проведуть у Тернополі. “Тернопільський міський центр фізичного здоров′я населення” міської ради уже оголосив закупівлю, за ремонтні роботи з міського бюджету готові заплатити 519,6 тисяч гривень.

На майданчику справді б не завадило підняти огорожу, адже під час матчів нерідко м’яч залітає у став або летить до столиків прилеглого бару, який  влітку розміщає парасольки безпосередньо на трав’яному пляжі. Та чи вартує підняття огорожі понад пів мільйона? Питання, вочевидь, риторичне.  Зважаючи на воєнний період та реальні потреби, дана закупівля радше нагадує спробу чергового розпилу коштів.

Що ж планують зробити на майданчику. З суттєвих змін – додасться лише лавочка з дашком, правда на якихось 6 місць. У решті заплановано звичайне оновлення. Демонтують старі стовпчики та огорожу, замість них встановлять нові. Окрім цього, замінять волейбольну сітку та стійки для неї.

Переможця торгів зобов’язують завершити усі роботи до 31 травня. Подавати свої заявки бажаючі підрядники можуть до 3 квітня, коли і відбудеться аукціон з закупівлі послуги.

Оплату за виконані роботи виконавець ремонту отримає через 10 днів після підписання усіх актів.

Читайте також: У Тернополі на будівництві так і не збудованого Палацу спорту вкрали 25 мільйонів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE