Politerno > Україна і світ > Дискредитація дипломатичної служби сягнула свого чергового піку – Остап Дроздов

Дискредитація дипломатичної служби сягнула свого чергового піку – Остап Дроздов

  • 11 Травня, 2024
  • 976 Переглядів
  • 0

Остап Дроздов

Фанфарні вітання лунають на адресу новопризначеного посла в Великій Британії, вже не генерала, вже не придатного, списаного з військової служби Залужного, який через кому поповнив список тих, хто отримав злачне, тепле, спокійне, мирне, заможне, захищене, утримуване за державний кошт місце за кордоном УЗАМІН за бездіяльність, за мовчання, за співучасть, за договорняк.

Дискредитація дипломатичної служби сягнула свого чергового піку. Нічого дивному нема в тім. Влада аматорів і дилетантів інакшою бути й не може.

Вони вважають, що за 2 тижні лекцій та дискотек у Трускавці можна піднатаскати цілу парламентську більшість.

Вони вважають, що в подяку за ліквідацію ракетних програм і перекидку 10 млрд грн з оборонного бюджету на велике крадівництво Тарану цілком пасує така морська й лісиста країна, як Словенія.

Вони вважають, що знання тонкощів оральних утіх і спеціялізація на гештальт-терапії заслуговує на посаду посла в курортній Болгарії.

Вони вважали, що після корупційної ганьби з яйцями за 17 грн Рєзнікову стелилася дорога навпростець до Лондона.

Вони вважають, що Маркарова зі своїм муженьком найкраще могли б застосувати свій ресторанний талант у Сполучених Штатах Америки.

Вони вважають, що послом у супердержаву Китай можна вислати забудовника 15 га Жукового Острова в столиці.

Вони вважають, що мовчання Венедіктової про політично зумовлені переслідування заслуговує мінімум на Швейцарію.

Тепер вони вважають, що 1 місяць інтенсиву може сотворити чудо, і Сполучене Королівство отримає кращого з кращих українських дипломатів за всю історію. Взамін за те саме мовчання.

Правду казали предки. Мовчання – золото.


Нагадаємо, президент Володимир Зеленський звільнив ексголовнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного з військової служби. Указ про призначення Валерія Залужного послом з’явився відразу після його звільнення з військової служби.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE