Politerno > Україна і світ > Гончаренко каже, що Резнікова можуть відправити послом у Британію, в МЗС відреагували

Гончаренко каже, що Резнікова можуть відправити послом у Британію, в МЗС відреагували

  • 1 Серпня, 2023
  • 823 Переглядів
  • 0

Нардеп з фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко у своєму телеграм-каналі написав, що міністра оборони Олексія Резнікова можуть призначити послом у Британії.

“Водночас Резніков і сам не проти піти з посади міністра. Він хотів перейти в Міністерство юстиції. Але після звільнення Пристайка з посади посла в ОП вирішили за своєю новою традицією відправити послом не професійного дипломата, а міністра. В ОП уже дізнавалися, як Резнікова сприймуть у Британії. І отримали схвальну відповідь”, – написав нардеп.

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” 1 серпня заявив, що рішення про призначення послів України приймає президент за підсумками обговорення з міністром закордонних справ, розгляд кандидатур триває.

“Рішення про призначення послів України приймає президент за підсумками обговорення з міністром закордонних справ. Розгляд відповідних кандидатур триває.

Водночас закликаємо українських народних депутатів, зокрема Олексія Гончаренка, не займатися кадровими призначеннями у сфері зовнішньої політики, оскільки ця тематика не належить до їхньої фахової компетенції”, – зазначив Ніколенко.

Нагадаємо, у Києві виявили кол-центр, який збирав та передавав інформацію про роботу військових в урядовому кварталі Києва, а також роботу ППО.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE