Politerno > Україна і світ > Колл-центр “слуги народу” Семінського передавав інформацію про роботу військових в урядовому кварталі та ППО – Тищенко. ВІДЕО-ФОТО 

Колл-центр “слуги народу” Семінського передавав інформацію про роботу військових в урядовому кварталі та ППО – Тищенко. ВІДЕО-ФОТО 

  • 1 Серпня, 2023
  • 2147 Переглядів
  • 0

У Києві виявили кол-центр, який збирав та передавав інформацію про роботу військових в урядовому кварталі Києва, а також роботу ППО.

Про це у Facebook повідомив нардеп Микола Тищенко.

За його словами, все це відбувається “майже в приймальні” нардепа Олега Семінського.

“Так і вся ця будівля (за словами працівників офісу) може належати пану депутату Семінському. Зазначу, що і сам Семінський не змусив себе довго чекати та одразу явився на місце події з адвокатом лісним охоронцем якого йому надала держава тобто за гроші Українців … Чинив супротив роботі ТСК, Національній Поліції та наніс тілесні пошкодження помічниці народного депутата, з приводу чого написана також відповідна заява за ст. 126.

За нашою інформацією саме цей Колл- центр збирав та передавав інформацію про роботу військових у м. Києві в урядовому кварталі та роботи ППО, про що свідчать відповідні вилучені документи, які заповнювалися також російською мовою”, – розповів Тищенко.

Нардеп додав, що також було затримано 38 ухилянтів (з яких троє іноземці) для з’ясування їхнього ймовірного зв’язку з ФСБ, чи знаходяться вони на військову обліку та за якими договірними відносинами працюють в даному офісі.

Нагадаємо, Вашингтон прагне збільшити обсяги поставок критично важливих для України 155-мм боєприпасів для підтримки контрнаступу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE