Politerno > Тернопільщина > Сергій Надал дав вказівку своєму підлеглому ексміліціонеру розсилати тернополянам повістки

Сергій Надал дав вказівку своєму підлеглому ексміліціонеру розсилати тернополянам повістки

  • 18 Травня, 2024
  • 6683 Переглядів
  • 0

Тернопільська міська рада, а саме Відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання корупції та мобілізаційної роботи, розсилає тернополянам листи-сповіщення про повістки до ТЦК.

У мережі Facebook оприлюднено фото конверту, адресантом якого виступає Відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання корупції та мобілізаційної роботи під головуванням екскерівника Тернопільського міськвідділу міліції Петра Гукалюка.

Politerno зв’язалося з Петром Михайловичем і запитало його про розіслані листи. Начальник відділу підтвердив інформацію, щоправда, у дуже невиразний спосіб. У записі розмови ми розібрали лише слова «така політика», «ви ж знаєте», «записано», «управління». Витиснувши з себе ці слова, Гукалюк кинув слухавку, та коли ми намагалися йому передзвонити – більше не відповідав.

За даними наших джерел у міській раді, таких листів було розіслано у кількості 20 тисяч і зроблено це було за особистою вказівкою міського голови Тернополя Сергія Надала.

Вочевидь, піднявши мобілізаційні показники Тернополя, Сергій Надал намагається сподобатися Києву. В контексті проблем, які виникнули у Сергія Віталійовича по лінії правоохоронних органів, вірогідно він вирішив співпрацювати з центральною владою ще тісніше, аніж робив це у попередні роки. Що ж, в Офісі президента високо оцінять незаконну ініціативу тернопільської мерії.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE