Politerno > Україна і світ > Дрони СБУ атакували аеродром та НПЗ в Краснодарському краї, супутникові знімки показали сліди пожежі від атаки по Новоросійську

Дрони СБУ атакували аеродром та НПЗ в Краснодарському краї, супутникові знімки показали сліди пожежі від атаки по Новоросійську

  • 19 Травня, 2024
  • 237 Переглядів
  • 0

Дрони Служби безпеки України та ЗСУ в ніч на 19 травня відпрацювали по військовому аеродрому “Кущевська”, безпілотники спецслужби вразили Слов’янський нафтопереробний завод у РФ. ЗМІ показали кадри, де на супутникових знімках видно наслідки удару дронів СБУ і ГУР по Новоросійську в Росії.

По аеродрому БПЛА спецслужба відпрацювала спільно із Силами безпілотних систем ЗСУ.

Росіяни в соцмережах уночі скаржилися на серію вибухів та пожежу.

На цьому летовищі знаходилися десятки різних літаків, які атакують українські позиції на фронті: Су-34, Су-25, Су-27, МіГ-29, зазначає джерело.

Керівництво Слов’янського НПЗ заявило, що після кількох гучних прильотів завод зупинив свою роботу і вони зараз оцінюють збитки.

Це вже друга атака дронів СБУ на військовий аеродром “Кущевська” та Слов’янський НПЗ за останні три тижні. Тоді на аеродромі було уражено кілька літаків, а на НПЗ влучили у ректифікаційну та атмосферну колони.

За словами співрозмовника УП, наслідки нинішніх атак уточнюються.

Супутникові знімки, зроблені 18 травня, показують сліди пожежі на території новоросійського морського торгового порту, де після удару українських дронів у ніч на 17 травня виникла пожежа.

На фото можна побачити пошкодження щонайменше одного резервуара на території компанії ВАТ “ІПП”, що займається перевалкою нафтопродуктів, рідких мінеральних добрив і рослинних олій.

Нагадаємо, турм окупантами Часового Яру на Донеччині у п’ятницю зірвали підрозділи “Kraken”, “Артан” та Міжнародний легіон Головного управління розвідки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE