Politerno > Україна і світ > Нардепи підтримали правку про економічне бронювання членів “клубу білого бізнесу”

Нардепи підтримали правку про економічне бронювання членів “клубу білого бізнесу”

  • 18 Червня, 2024
  • 246 Переглядів
  • 0

Верховна Рада схвалила правку до закону про так званий “клуб білого бізнесу”, який рекомендує запровадити економічне бронювання для підприємців, що входять до цього списку.

Про це заявив голова податкового комітету ВР Данило Гетманцев, пише Forbes Україна.

“18 червня Верховна Рада ухвалила в цілому №11084 щодо особливостей податкового адміністрування під час воєнного стану – так званий закон про “клуб білого бізнесу”, який передбачає низку переваг.

Серед інших, за словами Гетманцева, депутати підтримали його правку. Вона рекомендує Кабміну внести зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних і запровадити автоматичне бронювання платникам податків, включених до “клубу білого бізнесу”. Частка заброньованих – до 25% військовозобов’язаних працівників”, – йдеться у повідомленні.

Гетманцев додав, що це ще не означає запровадження бронювання, оскільки це рекомендація. “Ми дали уряду пас і очікуємо на відповідь”, – зазначив нардеп.

Економічне бронювання членів “клубу білого бізнесу” не є альтернативою економічному бронюванню загалом, це додаткова опція, а не основна, додав Гетманцев. На сьогодні в парламенті є три законопроєкти щодо економічного бронювання, і ця правка не впливає на них, резюмував він.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE