Politerno > Тернопільщина > В ТНЕУ відбулося підписання Меморандуму про співпрацю у рамках проекту «Україна – Норвегія»

В ТНЕУ відбулося підписання Меморандуму про співпрацю у рамках проекту «Україна – Норвегія»

  • 11 Лютого, 2017
  • 1591 Переглядів
  • 0

Ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що 10 лютого був підписаний меморандум про співпрацю унівеситету з Тернопільською обласною державною адміністрацією та Міжнародним благодійним фондом «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації» у рамках проекту «Україна – Норвегія».

“Проект «Україна – Норвегія» – це реальні дії, фінансова підтримка, соціальна адаптація військовослужбовців, звільнених у запас.”, – написав Крисоватий і в іншій публікації на своїй сторінці добавив – “Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації» – надійний партнер Тернопільського національного економічного університету. Дякую Президенту Фонду Володимиру Сергійовичу Рубцову за дієву співпрацю”.

Також, до ТНЕУ з робочим візитом в рамках вищевказаних заходів завітав начальник відділу соціальної політики Міністерства оборони України Сергій Анатолійович Кучеренко.

Підписали Меморандум про співпрацю з Тернопільською обласною державною адміністрацією та Міжнародним благодійним фондом …

Опубліковано Андрієм Крисоватиєм 11 лютого 2017 р.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE