Politerno > Тернопільщина > Прокуратурою розпочато 4 кримінальні провадження проти чиновників ОДА

Прокуратурою розпочато 4 кримінальні провадження проти чиновників ОДА

  • 15 Лютого, 2017
  • 1455 Переглядів
  • 0

Службовців одного з управлінь Тернопільської обласної державної адміністрації підозрюють у розтраті понад 13 млн. гривень бюджетних коштів.

Прес-служба прокуратури у Тернопільськоій області повідомляє: “Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи одного з управлінь Тернопільської обласної державної адміністрації наприкінці 2016 року підписали завідомо неправдиві акти виконаних робіт з приватними підприємствами із сусідніх областей”.

Йдеться про докумеенти щодо будівництва очисних споруд, чергової частини медичного закладу та ремонт дороги у райцентрах області.

“Насправді роботи на об‘єктах не виконувались взагалі або були розпочаті, але не завершені. Злочини викрито спільно з працівниками Служби Безпеки в Тернопільській області” – пояснюють у прокуратурі.

Прокуратурою Тернопільської області розпочато 4 кримінальні провадження за ч.2 ст. 364 КК України (Зловживання службовим становищем), ч 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах).

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE