Politerno > Україна і світ > На Майдані сталися сутички, є затримані і постраждалі

На Майдані сталися сутички, є затримані і постраждалі

  • 19 Лютого, 2017
  • 1686 Переглядів
  • 0

На Майдані Незалежності відбулися сутички між учасниками “блокадного віча” та правоохоронцями, внаслідок чого є постраждалі.

Про постраждалих внаслідок сутичок у коментарі “Громадському” повідомили представники “Червоного Хреста”, які чергують на Майдані, повідомдяє УП.

За даними медиків, кількість постраждалих – близько 10 осіб, один з них – з закритою черепно-мозковою травмою, один – “сердечник”.

Повідомляється, що сутички сталися після того, як частина учасників “віча” спустилася до готелю “Дніпро” на Європейській площі після того, як силовики відтіснили їх на вул.Інститутській та не дали пронести елементи намету для подальшого встановлення біля АП.

Під час “другої фази” протистояння було затримано кількох учасників акції у камуфляжі, у т.ч. – керівника ОУН Миколу Коханівського, якого затримав начальник департаменту патрульної поліції Києва Юрій Зозуля.

Дорогою до Європейської площі учасники “віча” кинули петарди в охорону Кабміну і облили її з вогнегасника.
Як повідомляє кореспондент УП, протестувальники намагалися прорватися через огорожу до Майдану.

Наразі на вул.Хрещатик між Європейською площею та Майданом зосереджено правоохоронців, які шикуються у шеренги. З боку Європейської площі на вулиці також встановлено сітку – паркан, прохід там обмежено.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE