Politerno > Україна і світ > Артеменко заявив, що Олег Ляшко був в курсі розробки “мирного плану”

Артеменко заявив, що Олег Ляшко був в курсі розробки “мирного плану”

  • 20 Лютого, 2017
  • 2351 Переглядів
  • 0

“Мирний план” вирішення конфлікту на Донбасі, який нардеп від Радикальної партії Андрій Артеменко передав раднику Дональда Трампа з питань національної безпеки Майклу Флінну, насправді готувала група народних депутатів.

Про це Артеменко заявив в інтерв’ю “Страна“.

“Протягом останніх років ми з моїми колегами по Верховній Раді обговорювали варіанти виходу з тієї критичної ситуації, в якій опинилася наша країна через війну на Донбасі і анексії Криму. Абсолютно очевидно, що йде відразу кілька руйнівних процесів, які вже найближчим часом можуть мати катастрофічні процеси для нашої країни. Війна забирає життєві сили України, провокує поділ в суспільстві, коли всі один в одному бачать ворогів. Є як мінімум три сторони, які програють від ситуації, тобто потреба в її врегулюванні шляхом компромісу. І ми такий компроміс пропрацювали “, – розповів Артеменко.

За його словами, над “мирним планом” працювали “кілька десятків депутатів з різних фракцій, як з правлячої коаліції, так і з опозиційних”.

“Імена я не можу називати без їх згоди. У тому числі є колеги з Радикальної партії. Але, хочу підкреслити, що цей “мирний план” не ініціатива нашої фракції, а план міжфракційної групи депутатів”, – додав нардеп.

Артеменко також підкреслив, що голова фракції Олег Ляшко був в курсі розробки “мирного плану”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE