Politerno > Україна і світ > Чуркін помер після телефонної розмови з Путіним – Латиніна

Чуркін помер після телефонної розмови з Путіним – Латиніна

  • 20 Лютого, 2017
  • 1691 Переглядів
  • 0

Стали відомі деякі подробиці смерті Чуркіна на “бойовому посту” в ООН.

Чуркін раптово помер після прямої розмови з Путіним по телефону.

Інформація стала відома завдяки джерелам, котрих цитує російська журналістка Юлія Латиніна. Дослівно: “Дипломат Чуркін помер в генеральному консульстві Росії в Манхеттені після розмови з Путіним”.

Він не встиг навіть вийти з посольства, не встиг навіть дійти до свого кабінету. Взагалі нічого не встиг. Як повідомляється – розмова з Путіним був дуже емоційним. Потім – сердечний напад і смерть, повідомляють очевидці. Подробиці смерті Чуркіна Латиніна виклала в своєму Твіттері.

Крім того журналістка написала, що останнім часом Чуркін засуджував анексію Криму в ООН.

“Мабуть розмова була дуже важкою, раз так вирубило старого “Геббельса” не відходячи від верстата. А задуматися варто і іншим учасникам “кримсько-донбаської” афери. Цілком ймовірно, що деяких дипломатів і пропащих “яструбів” в оточенні Путіна будуть прибирати з авансцени найближчим часом. Справа в тому, що вітер змінився і Трамп вже не друг, а розмови постійно пишуться спецслужбами США. Що наговорив до цього Чуркін і кому залишиться таємницею, але видима ціна була досить велика, щоб припинити своє існування. А Росію чекає сереьезний розворот політики”, – пише Віктор Шевчук

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE