Politerno > Україна і світ > Кубів та Гройсман вчинили посадовий злочин – Трохимець

Кубів та Гройсман вчинили посадовий злочин – Трохимець

  • 23 Лютого, 2017
  • 2711 Переглядів
  • 0

Олександр Трохимець, експерт у газовій галузі, один з учасників судового процесу за позовом голови фракції ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко проти НКРЕПК щодо економічно необгрунтованої ціни на споживчий газ заявляє, що перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів та прем’єр-міністр Володимир Гройсман не мали жодного економічного обґрунтування такої ціни.

Про це Трохимець написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема він стверджує, що Кубів, так само як і прем’єр Гройсман, що поставив Постанову на голосування, вчинили посадовий злочин.

Експерт пояснює, що 27 квітня 2016 року Кабмін (Гройсман) з подачі Мінекономрозвитку (Кубів) прийняли “єдину ціну на газ для населення”. Тоді Гройсман назвав таку ціну “справедливою і економічно обґрунтованою”.

Як пише Трохимець, протягом 8-ми місяців судового розгляду справи “Тимошенко проти Кабміну” щодо ціни на газ, Кабмін так і не спромігся довести економічну обґрунтованість ціни суду. Адже документи і заяви в суді, на відміну від телеекранів, можуть мати юридичні наслідки!

“І от, після 8-ми місяців, Кабмін заявляє про проведення судово-економічної експертизи ціни на газ. Вони просять Київський науково-дослідний інститут судових експертиз відповісти чи була все-таки їх ціна економічно обґрунтованою!!! Тобто, вносячи проект постанови, Степан КУБІВ, не мав жодного (!!!) економічного обґрунтування такої ціни. Отже він, так само як і прем’єр Гройсман, що поставив Постанову на голосування, вчинили ПОСАДОВИЙ ЗЛОЧИН, що призвів до тяжких наслідків – збитків мільйонів громадян!!! Судовий процес пішов явно не по їх сценарію. Тому довелось дотягнути до закінчення повноважень попередньої колегії суддів, а генералу суддівської системи – голові суду Павлу ВОВКУ – самостійно вступати у бій в складі нової колегії! Сьогодні суд (а точніше – двоє суддів з трьох) винесли ухвалу про проведення судово-економічної експертизи економічної обгрунтованості ціни на газ. Очевидно суддя Павло ВОВК, за мовчазної згоди судді Мазур, виконав задання влади! Вважаю таке рішення суддів завідомо неправомірним. Так само вважає і третій суддя колегії – головуючий у справі Євгеній Аблов, який виклав окрему думку!!! На жаль, ми не можемо оскаржити ухвалу про проведення експертизи! Але ми можемо ініціювати притягнення суддів ВОВКА та МАЗУР до відповідальності!!!”, – – підкреслює він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE