Politerno > Тернопільщина > Сергій Надал зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки

Сергій Надал зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки

  • 23 Лютого, 2017
  • 1450 Переглядів
  • 0

Міський голова Сергій Надал зустрівся з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Павелом Пешеком та заступником Генерального консула Ігорем Шело, які з офіційним візитом перебували у Тернополі.

Про це повідомляє прес-служба Міської ради.

«Основною метою сьогоднішньої зустрічі була підготовка до відзначення чергової річниці Зборівської битви, на яку, за словами Генерального консула, збирається приїхати багато громадян Чехії. Хоч і усі події будуть відбуватися у Зборівському районі, проте більшість людей будуть у ці дні проживати у Тернополі. Саме тому між нами було обговорено забезпечення комфортних умов перебування чеських гостей у нашому місті, – розповідає очільник Тернополя. – Зі своєї сторони ми обіцяємо максимальне сприяння і вже дано відповідне доручення».

Зі слів Сергія Надала також на зустрічі було обговорено налагодження партнерських стосунків із містами Чехії. Адже вже сьогодні Тернопіль працює з чеським містом та компанією, яка займається поставкою тролейбусів «Skoda» у наше місто, а також чеські партнери мають ряд комерційних підприємств.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE