Politerno > Україна і світ > Українські депутати поняття не мають про те, що отримують надбавки до зарплати (Відео)

Українські депутати поняття не мають про те, що отримують надбавки до зарплати (Відео)

  • 9 Квітня, 2017
  • 1577 Переглядів
  • 0

Більшість парламентаріїв навіть не чули, що отримують такі виплати.

Українські народні обранці кажуть, що не знають про те, що до складу їх заробітної плати входить надбавка за інтенсивність роботи. Щодо власне такої інтенсивності нардепи не прийшли до спільної думки, говориться в сюжеті ТСН.

Нардеп Гринів стверджує, що поняття не має, що апарат ВР виділив за рік 2,25 млн гривень, які пішли безпосередньо в депутатські кишені. Заперечив отримання надбавки і Мельничук. “Надбавка – я думаю, вона незначна”, – припустив Павленко.

На уточнення, що це 5 тис. гривень до зарплати, запитав: разово або щомісяця. І теж зізнався, що навіть не в курсі, нараховують йому ці гроші і за що саме. “Вперше чую”, – твердить і нардеп Черненко, але нової інформації радіє. “Це прекрасно”, – коментує він існування надбавки.
 

 
“Я не знаю про що йде мова. Я надбавок не отримував”, – відреагував на питання депутат Лещенко. Не стала заперечувати існування надбавки Червакова, але додала, що “там якісь копійки”. На питання, чи потрібно депутатам платити додатково за інтенсивність, відповіла: “Я думаю, депутатам треба додати розуму”.

Чорновіл вважає, що має повне право отримувати надбавку, тому що працює дуже інтенсивно. А ось Мураєв дотримується протилежних поглядів. “Більших дармоїдів, ніж народні депутати, немає. За березень відпрацювали шість робочих днів”, – заявив він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE