Politerno > Україна і світ > Порошенко модернізує свій літак за 28 млн гривень

Порошенко модернізує свій літак за 28 млн гривень

  • 12 Квітня, 2017
  • 1363 Переглядів
  • 0

Державне авіаційне підприємство “Україна” Державного управління справами 10 травня уклало угоду з ДП “Антонов” про послуги з модернізації літака на 28,16 млн грн.

Інформація про це розкрита в системі “Прозорро”, повідомляють “Наші Гроші”.

Як зазначено в повідомленні, закупівлю провели за переговорною процедурою “через відсутність конкуренції”.

В результаті, до кінця року на літаку Ан-148-100В (UR-UKR), 2011 року випуску, проведуть: доопрацювання системи кондиціонування, перепрограмування обчислювальної системи літаководіння ВСС-100, комплексної системи електронної індикації і сигналізації КСЕИС-148, системи управління літаковим обладнанням СУОС-148, бортової системи технічного обслуговування БСТО і радіо-передавального пристрою РПП.

Також за ці гроші зроблять конструкторську документацію та матеріалів для заміни систем ОР-4B, Mark-V-A, CAS-100; перепрограмування БСТО і РПП; заміну метеорологічного локатора RDR-4D; заміну системи раннього попередження зіткнення із землею Mark-V-A; заміну системи попередження зіткнення літаків у повітрі CAS-100; встановлення механізованого трапа задній вхідних дверей; доопрацювання салону під трап; розробку змін до експлуатаційної документації у зв’язку з встановленням нового обладнання та супутні роботи на літаку, льотні випробування і технічне обслуговування пыд час них.

Угода передбачає перший аванс у розмірі 11,55 млн грн. (41%) до 20 квітня і другий в розмірі 2,53 млн грн. (9%) до 20 травня. Інше заплатять після надання послуг.

Як выдомо, в січні ДАП “Україна” застрахувало це повітряне судно на 242,76 млн. грн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE