Politerno > Україна і світ > “Це пропаганда ЛГБТ”: Правий сектор заблокував фарбування арки Дружби народів (Відео)

“Це пропаганда ЛГБТ”: Правий сектор заблокував фарбування арки Дружби народів (Відео)

  • 28 Квітня, 2017
  • 1509 Переглядів
  • 0

Активісти нагрянули в парк, де знаходиться Арка дружби народів, щоб зупинити процес перетворення інсталяції в пам’ятник гей-толерантності.

У Києві розгорається скандал навколо рішення міської влади перефарбувати один з радянських пам’ятників – Арку дружби народів – в райдужні кольори, закликаючи до толерантності до ЛГБТ-спільноти.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ

Причому вітер подув звідки не чекали: проти рішення київської мерії виступили радикали з “Правого сектора”.

Вчора вдень ​​кілька десятків активістів нагрянули в парк, де знаходиться арт-інсталяція, щоб зупинити процес перетворення арки в пам’ятник гей-толерантності.

– Ми не згодні з цими так званими прикрасами … Це прихована пропаганда ЛГБТ, – коментує спікер “Правого сектора” Артем Скоропадський. – Хоча Арка дружби народів, звичайно, застарілий пам’ятник, не дуже потрібний, він входить в список національних пам’яток … Ці роботи не були узгоджені з громадою, це просто волюнтаристичне рішення київської мерії для того, щоб сподобатися Європі.

Радикали запропонували мерові Кличко альтернативу: прикрасити пам’ятник, наприклад, народними орнаментами. А до тих пір, поки компромісне рішення не буде знайдено, представники “Правого сектора” патрулюватимуть територію, щоб не допустити продовження робіт по перефарбуванню арки в райдужні відтінки.

– Київська влада намагається позиціонувати Україну і українську столицю як столицю розпусти. Нас це не влаштовує, – додав Скоропадський.
 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE