Politerno > Україна і світ > “Наш край”, БПП і “Батьківщина” лідери на виборах в ОТГ – паралельний підрахунок від “Наш край”

“Наш край”, БПП і “Батьківщина” лідери на виборах в ОТГ – паралельний підрахунок від “Наш край”

  • 1 Травня, 2017
  • 1812 Переглядів
  • 0

Активісти партії “Наш край” провели паралельний підрахунок голосів.

Про це повідомляє РБК-Ураїна.

“Наш край” лідирує в ряді об’єднаних територіальних громад (ОТГ) серед всіх партійних представників на виборах 30 квітня, а в цілому по Україні партія увійшла до трійки лідерів серед політичних сил. Про це свідчать результати паралельного підрахунку голосів, проведеного активістами партії, повідомляється на сайті “Нашого краю”.

Зокрема, зазначається, що “Наш Край” отримав високі результати на виборах депутатів міст, де голосування проходило на пропорційній (партійній) основі.

Згідно з результатами паралельного підрахунку голосів, партія серед лідерів у Запорізькій області. На виборах в Гуляйпільській міській ОТГ “Наш Край” отримав 31% голосів, “Опозиційний блок” – 27, Радикальна партія Олега Ляшка – 23, “Батьківщина” – 12, УКРОП – 8%.

В Оріхівській міській громаді в “Опозиційного блоку” – 36,3, “Нашого краю” – 19,2, БПП “Солідарність” – 12,9, “Батьківщини” – 8,6, “Радикальної партії” – 8,6, “Сили людей” – 8,5%.

У цілому у Запорізькій області представники “Нашого краю” отримали 34 мандати депутатів у ОТГ, що становить близько 18% від усіх депутатів, обраних 30 квітня. В області вибори відбулися в Гуляйпільській, Кам’янсько-Дніпровській та Оріхівській міських, Чернігівській селищній та Великобілозерській, Водянській, Павлівській та Широківській сільських об’єднаних територіальних громадах.

На виборах в Менську міську раду (Чернігівська область) Радикальна партія Олега Ляшка отримала 35,3%, “Наш край” – 32,4, БПП “Солідарність” – 14,7, “Батьківщина” і Аграрна партія – по 8,8%.

За попередніми даними, у місті Іршава Закарпатської області “Єдиний центр” отримав 27,8%, “Батьківщина” – 13,7, “Наш край” – 12,8, “Відродження” – 11,4, “Єдність” – 8,7, “Самопоміч” – 6,9%.

У місті Кролевець, що на Сумщині, УКРОП здобув 27,6%, “Воля Народу” – 12,7, БПП “Солідарність” – 10,1, “Батьківщина” – 9,7, “Відродження” – 9,2, “Наш Край” – 6,9, “Радикальна партія” – 5,4, “Самопоміч” – 5,3%.

У Сіверську міську раду Донецької області проходять “Опозиційний блок” (37,5%), “Стабільність” (19,8%), “Наш край” (19,41%), БПП “Солідарність” (11,51%) і “Батьківщина” (10,41%).

У цілому по Україні, за даними паралельного підрахунку голосів, на виборах в ОТГ 30 квітня “Наш край” увійшов до трійки лідерів за кількістю обраних депутатів місцевих рад серед політичних сил – разом з БПП “Солідарність” і “Батьківщиною”.

Як повідомлялось, 30 квітня в Україні відбулися вибори до 47 об’єднаних територіальних громадах в 19 областях.

В свою чергу, комітет виборців України зафіксував порушення законодавства на виборах у об’єднаних територіальних громадах у Луганській, Черкаській і Чернігівській областях

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE