Politerno > Україна і світ > Сенат США відклав законопроекти про санкції відносно Кремля

Сенат США відклав законопроекти про санкції відносно Кремля

  • 2 Травня, 2017
  • 1476 Переглядів
  • 0

Американські сенатори вирішили поки не давати ходу законопроектам, що узаконюють санкції проти російських громадян та корпорацій, і передбачають додаткові штрафні заходи проти російських громадян, причетних до кібероперацій під час президентської кампанії.

Про це в понеділок оголосив голова сенатського комітету з міжнародних відносин боб Коркер, повідомляє Радіо Свобода.

У січні і лютому сенатори внесли два законопроекти, мета яких полягала в кодифікації існуючого режиму санкцій, введених Сполученими Штатами у відповідь на анексію Криму, підтримку Росією сепаратистів на сході України і втручання в президентську кампанію в США. Сенатори побоювалися, що президент Трамп може піти на скасування частини санкцій заради перспективи співпраці з Кремлем у вирішенні сирійського конфлікту.

Як заявив у понеділок Боб Коркер, ця тривога розвіялася, ніхто не вірить, що президент укладе з Росією “дешеву угоду щодо Сирії”. Коркер запропонував почекати закінчення розслідувань втручання Кремля в американський виборчий процес і повернутися до обговорення цих питань після оприлюднення результатів.

Замість цих законопроектів сенатори мають намір поставити на голосування законопроект, спрямований на боротьбу з російською пропагандою в Європі і Сполучених Штатах.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE