Politerno > Україна і світ > Українські депутати лобіюють у Вашінгтоні створення Антикорупційного суду

Українські депутати лобіюють у Вашінгтоні створення Антикорупційного суду

  • 2 Травня, 2017
  • 1784 Переглядів
  • 0

Глава парламентського антикорупційного комітету Єгор Соболєв разом Олегом Березюком, Оксаною Сироід та Тетяною Остриковою перебувають на цьому тижні у Вашингтоні. Метою ділового візиту є перемовини з лояльними до України американськими посадовцями в Конгресі, Раді безпеки, Державному департаменті США і МВФ.

Нардепи просять допомоги від США у найскорішому створенні Антикорупційного суду в Україні. Про це повідомив у Facebook глава парламентського антикорупційного комітету Єгор Соболєв.

“Разом з Oleh Berezyuk, Oksana Syroyid та Тетяна Острікова будемо тиждень у Вашингтоні для перемовин з колегами у Конгресі, Раді безпеки, Державному департаменті Сполучених Штатів та МВФ.

Зокрема, просимо допомоги Україні від найсильнішої держави світу у створенні Антикорупційного суду. У поданому до нашого Парламенту законопроекті ми пропонуємо, що судді до такого суду були обрані за участі представників США, Євросоюзу та Великої Британії.

Це допоможе знайти справді принципових та професійних суддів. Пояснювали сьогодні посадовцям американського Держдепу, які відповідають за допомогу Україні, як найважливіші розслідування наших Антикорупційного бюро та Антикорупційної прокуратури гальмуються нинішніми залежними суддям.

А для розвитку та спокою України наші громадяни мають якомога швидше побачити топ-корупціонерів за гратами, а їхнє майно – конфіскованим на користь держави.

Завтра присвятимо день зустрічам у Сенаті, де найбільше у США розуміння щодо необхідності протистояти російській агресії, у тому числі в Україні”.

Читайте також: Ляшко постане перед законом України за незаконне збагачення. – Єгор Соболев

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE