Politerno > Україна і світ > Заборонити брати участь у виборах громадянам старше 65 років, – Богуцька

Заборонити брати участь у виборах громадянам старше 65 років, – Богуцька

  • 2 Травня, 2017
  • 1474 Переглядів
  • 0

Якби від мене залежало написання нового закону про вибори, одним з перших у мене було б вимога заборонити брати участь у виборах громадянам старше 65 років.

Неодноразово писала про це, але ще раз зупинюся. У Криму їх називають пенсами. Так ось, в основному ці самі пенси дуже хотіли померти в Росії. Але як тільки Раша устаканилася в Криму, вони передумали і вишикувалися в дружну чергу безкоштовно лікуватися, щоб не дай Бог не померти в придбаному щасті.

“Бабусі Черновецького”. Думаю, що не варто зупинятися на бабусях і гречці. Всі пам’ятають. Це було недавно.
Вчорашній червоний шабаш. Зауважте: не тільки в Києві, а по всій країні. Ви думаєте, це зібрав один Каплін?

Я впевнена, що цей лівий нардеп міг зібрати лише невелику акцію в Києві. Але “червоний травень” показав нам, що комунізм, гречка і кілька десятків гривень в головах “пенсів” не вбиваємий!

Повертаюся до виборів. У нас є трудове законодавство, яке забезпечує можливість людям працювати від 18-ти до (в середньому) 60 років, поки МВФ не порадив працювати до 90. Чому після настання пенсійного віку людей з величезною радістю відправляють на пенсію?

Та тому що вони вже не юні орли. Їх ресурс зносився. Так, є досвід, але вони в переважній більшості не здатні до новацій, до швидкодії, до мозкового штурму.

Я не про всі пенсіонерів, але про переважну більшість.

Вони живуть минулим. Чому вони за совок? Невже тоді було так добре? Та ні. Просто вони тоді були молодими. Згадуючи, як було добре, вони повертаються туди, куди дороги вже давно немає.

За що пенсіонери голосують? За майбутнє? Ні! Вони голосують за минуле! За свою молодість! За те, коли вони могли швидко думати, готові були просувати новаторські ідеї, прагнули до внутрішніх свобод, ходили в походи в гори, жили в наметах, сиділи біля вогнища і мріяли про прекрасне майбутнє.

Ось за це вони і голосують. І будуть голосувати. За те минуле, яке давало надію на чудове далеко!

Зараз, правда, ті, хто виходить за 60-100-200 грн тримати червоний флаг- просто продалися. Від злиднів. Від безвиході! Від того, що не здійснилися мрії і живуть вони тепер не в прекрасному, а в жахливому.

Тому і продають так дешево свою мораль.

Чому молодим людям не можна голосувати до 18-ти, а пенсіонерам можна до смерті? Невже до 18-ти немає розумних, талановитих, прогресивних дітей? Адже паспорт вони отримують в 16?

Але 2 роки у них забирають право обирати, тому що мовляв, неповнолітні. Чи не доросли. А 80-річний пенсіонер, який вже не бачить, не чує, не ходить і навіть не знає, хто там обирається може.

По-моєму. це якийсь сюреалізм. Вам так не здається?

Liza Bogutskaya

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE