Politerno > Україна і світ > Тимошенко заявила про “репресії” проти “Батьківщини”

Тимошенко заявила про “репресії” проти “Батьківщини”

  • 4 Травня, 2017
  • 1483 Переглядів
  • 0

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила про “масштабні політичні репресії” проти її партії.

Зі слів лідера партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко, “кримінальні справи порушені проти значної кількості голів обласних партійних організацій”. Про це повідомили РИА Новости

Обшуки в кабінеті голови Київської обласної ради Ганни Старикової були незаконними, сказала Тимошенко під час прес-конференції, відповідаючи на питання про проведення обшуків.

“У нашого керівника від” Батьківщини “, голови обласної ради Київської області просто проходили обшуки, грубі, цинічні, незаконні”, – сказала Тимошенко.

За її словами, “проти партії” Батьківщина “почалися масштабні політичні репресії”. “І такі обшуки у нас проводяться в Київській області, такі обшуки проводилися в Житомирській області та в інших областях. Кримінальні справи порушено проти значної кількості наших голів обласних партійних організацій”, – сказала лідер партії.

Говорячи про обшук у Старикової, Тимошенко додала, що “мало того, що цей обшук проводився грубо, коли людей кидали на підлогу вниз обличчям, а потім виявилося, що силові структури вибачилися і сказали, що вони адресою помилилися, як завжди, що вони не мали на увазі Анну Старикову, а що вони мали на увазі інших злочинців”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE