Politerno > Україна і світ > Нардеп Власенко: позбавлення громадянства Артеменка це політична розправа Порошенко на пару з Ляшко (Відео)

Нардеп Власенко: позбавлення громадянства Артеменка це політична розправа Порошенко на пару з Ляшко (Відео)

  • 9 Травня, 2017
  • 1544 Переглядів
  • 0

Народний депутат від “Батьківщини” Сергій Власенко заявив, що колишнього нардепа від “Радикальної партії Олега Ляшка” Андрія Артеменка позбавляють українського громадянства через те, що він почав критикувати владу.

Про це повідомило видання Главком.

Сергій Власенко заявив, що офіційного підтвердження від адміністрації Президента про існування указу щодо припинення громадянства Андрія Артеменка ще немає.

“Ляшківці” не є опозиціонерами влади, а чистими колабораціоністами з режимом Петра Порошенка”, – вважає нардеп.

“Якщо ми говоримо про казус Андрія Артеменка, то це така абсолютно вибіркова річ. У момент, коли Андрій Артеменко почав критикувати Петра Порошенка, Президент відразу винайшов квазіюридичний механізм і просто прибрав його з поля”, – вважає Сергій Власенко.

За його словами, з одного боку, це спроба розправитися з тим, хто критикує владу. Сергій Власенко запевняє, що це не поодинокий випадок, а тренд, що поширюється по всій країні.

Нардеп заявляє, що абсолютно поділяє позицію Андрія Артеменка щодо Криму, і додав, що в США депутат представив не тільки скандальний документ щодо півострова, але і документи, які підтверджують корупцію Президента України Петра Порошенка.

“І ось за це його позбавили громадянства. Це моє глибоке переконання”, – резюмував Сергій Власенко.

Нагадаємо, лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі документ, підписаний Президентом України Петром Порошенко про позбавлення українського громадянства Андрія Артеменка.
 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE