Politerno > Україна і світ > НАБУ почало формувати Раду громадського контролю

НАБУ почало формувати Раду громадського контролю

  • 10 Травня, 2017
  • 1479 Переглядів
  • 0

До ії складу оберуть 15 осіб шляхом рейтингового інтернет-голосування.

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило сьогодні про проведення конкурсу з формування складу Ради громадського контролю.

Про це повідомляє прес-служба бюро.

“Відповідно до положення про порядок формування Ради громадського контролю при НАБУ, затвердженого указом президента України від 15 травня 2015 № 272″ Питання ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України”, оголошується конкурс з формування складу Ради громадського контролю”, – йдеться в повідомленні .

Згідно з інформацією прес-служби, до складу ради увійде 15 осіб, відібраних за результатами конкурсу. Він буде проводитися шляхом рейтингового інтернет-голосування громадян, які проживають на території України.

Кандидатури для участі в конкурсі можуть бути запропоновані громадськими об’єднаннями, статутна діяльність яких пов’язана із запобіганням і протидією корупції. Одне об’єднання може подати для участі в конкурсі не більше трьох кандидатів.

Заявку на участь в конкурсі необхідно подати в період з 10 по 19 травня 2017 року з необхідним пакетом документів. Інтернет-голосування відбудеться на офіційному сайті НАБУ 31 травня 2017 року з 9:00 до 21:00.

Результати голосування розмістять на сайті бюро 6 червня 2017. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в НАБУ планують створити відділ з розслідування корупції в Міністерстві охорони здоров’я України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE