Politerno > Тернопільщина > Надал підписав розпорядження про перенесення чергової сесії – чи законно?

Надал підписав розпорядження про перенесення чергової сесії – чи законно?

  • 10 Травня, 2017
  • 1706 Переглядів
  • 0

Міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження про перенесення дати скликання чергової сесії на 12 травня 2017 року.

Зокрема на сайті Міської ради йдеться:

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Тернопільської міської ради, за результатами роботи погоджувальної ради з головами фракцій Тернопільської міської ради:

Внести зміни в розпорядження міського голови від 27.04.2017р. №112 «Про скликання п’ятнадцятої сесії міської ради» і замість слів та цифр «11 травня» читати «12 травня».

“Міський голова, видно не готовий завтра провести сесію, або чогось боїться, тому в останній момент вирішив її перенести. Просто внісши зміни в розпорядження 10-ти денної давності про скликання сесії”, – написав на своїй сторінці у Facebook депутат міської ради Назар Зелінка.

“Але йому юристи не підказали, що таке перенесення незаконне, тому що суперечить п. 10 ст. 46 “Про місцеве самоврядування в Україні”, яка говорить, що час і місце має бути повідомлено населення і депутатів за 10 днів до проведення сесії. В тому і суть відкритості і прозорості діяльності місцевого самоврядування.”, – зазначає Зелінка.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE