Politerno > Тернопільщина > По закону, чи “по понятіях” – Сороколіт закликає владу міста не рити собі “політичну могилу”

По закону, чи “по понятіях” – Сороколіт закликає владу міста не рити собі “політичну могилу”

  • 10 Травня, 2017
  • 1587 Переглядів
  • 0

Тернополянам пропонують жити “по-понятіях”, а не по закону.

Пост саме з таким заголовком опублікував депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт на свої сторінці у Facebook.

“11 травня (четвер) 9:00-9:30 – Катедра! Йдемо разом з Роман Навроцький, Ігор Турський та колегами депутатами на роботу – на скликану міським головою Сергієм Надалом сесію.
Компанію нам побажали скласти виборці-тернополяни, друзі, громадські активісти. Нам (депутатам) говорять про зраду виборців, порушення статуту партії і т.д. Ось виборці і йдуть детально запитати у авторів таких «розумних» роз’яснень кого саме і як саме зрадили їхні депутати. Можливо, ці палкі промовці хай публічно пояснять тернополянам, що чиїсь політичні інтереси, виявляється, мають стояти вище інтересів виборців? Що не політики та партії мають служити людям, а люди (виборці) мають підпорядковуватись політикам?”, – пише Сороколіт.

Зокрема депутат обурюється з приводу брудної інформаційної компанії, котру, на його думку, влаштувала влада міста проти нього та інших двох, виключених зі “Свободи”, депутатів.

“Протягом останніх кількох тижнів, проглядаючи замовні брехливі публікації у ЗМІ, і слухаючи, вибачте на слові, істеричні виступи-заяви Володимира Стаюри, стало зрозуміло, що “хтось” (міський голова Сергій Надал?) вирішив з позиції сили продемонструвати тернополянам, що не мешканці міста будуть визначати що є правдою/брехнею чи що є правильно/не правильно.”, – зазначає політик.

На його думку, не припиняються брутальні спроби “будувати в місті штучну інформаційну матрицю – видуману паралельну реальність”. У авторів даної штучної реальності, за словами Сороколіта”, є “свята віра в те, що якщо без зупину про це писати, говорити та показувати, то люди в це будуть вірити”.

Депутат стверджує, що за останні кілька років тернополяни особисто зіткнулась віч навіч з цинічною брехнею і почали здобувати міцний імунітет до штучності й підміни понять, котрі їм “намагаються впхати в голови”.

“Щоб втримати повний контроль над ситуацією включаються всі можливі інструменти: від задоволення будь-яких забаганок одних депутатів до залякувань, шантажу та погроз інших. На щастя, велика кількість депутатів не піддається цим впливам і чітко розуміють свою відповідальність перед виборцями та суспільством в цілому. Ми йдемо виконувати свої депутатські повноваження. Якісно. І не більше. Ті ж хто буде перешкоджати – риють собі політичну могилу. Можливо, навіть не розуміючи цього. Любі наші виборці, друзі, колеги депутати, шановна громадськість, дякуємо, що Ви є! Усе буде добре. Не відразу. Але точно буде!”, – переконаний народний обранець.

Як повідомлялось, ОСББ Тернополя вирішили висловити одностайну підтримку депутату міської ради, голові депутатської комісії з питань ЖКГ Івану Сороколіту.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE