Politerno > Україна і світ > Саакашвілі запропонував Порошенку позбавити громадянства України кума Путіна

Саакашвілі запропонував Порошенку позбавити громадянства України кума Путіна

  • 10 Травня, 2017
  • 1673 Переглядів
  • 0

Саакашвілі заявив, що його хочуть позбавити громадянства України

Екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що президент Петро Порошенко дав відповідне доручення “зайнятися питанням його громадянства”.

Відповідний пост він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

“Президент доручив своїм бізнес партнерам зайнятися питанням мого громадянства”, – заявив він.

При цьому Саакашвілі зазначив, чи не хоче президент “позбавити українського громадянства російського громадянина Медведчука”, з яким “завжди можна домовитися”.

“Петро Олексійович, а ви не хочете позбавити українського громадянства російського громадянина Медведчука, організатора сьогоднішнього пропутінського шабашу з” безсмертним полком “? Ах да, я забув, Саша Боровик, якого ви вже позбавили  громадянства це куди небезпечніше, а з Медведчуком завжди можна домовитися, ви ж з одного тіста і прекрасно розумієте мову один одного” – написав політик.

Нагадаємо, Віктор Медведчук є кумом російського диктатора Володимира Путіна.

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі отримав українське громадянство і був призначений на посаду голови Одеської облдержадміністрації у травні 2015 року.

7 листопада 2016 року він заявив, що подає у відставку. Саакашвілі, зокрема, звинуватив українську владу в підтримці корупційних кланів.

9 листопада президент України Петро Порошенко звільнив Саакашвілі з посади голови Одеської облдержадміністрації, а також із посади свого позаштатного радника.

4 травня 2017 року народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько оприлюднив указ президента про припинення громадянства України Боровика. Тим самим указом було припинене громадянство позафракційного народного депутата Андрія Артеменка і ще трьох осіб.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE