Politerno > Україна і світ > Арешт рахунків тютюнового дистриб’ютора “Тедіс Україна” скасований Печерським судом Києва

Арешт рахунків тютюнового дистриб’ютора “Тедіс Україна” скасований Печерським судом Києва

  • 11 Травня, 2017
  • 1839 Переглядів
  • 1

Печерський районний суд Києва 5 травня скасував арешт рахунків дистриб’ютора тютюнової продукції “Тедіс Україна” в “Приватбанку” і “Райффайзен Банку Аваль”.

Про це йдеться в постанові суду № 757/21694/17-к, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє КНК Медіа

Повідомляється, що клопотання про розблокування рахунків подав заступник гендиректора компанії “Тедіс” Дмитро Доник.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 3 квітня вирішив заарештувати корпоративні права компанії і заборонив засновникам, працівникам “Тедіс Україна” розпоряджатися ними будь-яким чином. Через кілька днів, 5 квітня, суд постановив заарештувати кошти на розрахунковому рахунку в столичному філіалі “Приватбанку”.

За даними прокуратури, власником монопольного дистриб’ютора тютюнових виробів ТОВ “Мегаполіс Україна” (TEDIS, – ред) є громадянин РФ Кесаєв, до якого рішенням РНБО застосовані санкції у вигляді заборони виведення коштів з України за кордон.

Правоохоронці повідомляли, що під впливом Кесаєва на ключові посади в ТОВ “Тедіс” призначено осіб, які всі свої рішення погоджують з членом ради директорів російського ЗАТ “Завод імені Дегтярьова” – одного з постачальників зброї терористичним організаціями “ДНР-ЛНР”.

Як повідомлялося раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що тютюновий дистриб’ютор “Тедіс Україна” виплатив 300 млн грн штрафу до держбюджету.

Діліться у соцмережах:

1 Comment Already

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE