Politerno > Україна і світ > Директор НАБУ розповів про збільшення надходженнь до ДФС без Насірова

Директор НАБУ розповів про збільшення надходженнь до ДФС без Насірова

  • 11 Травня, 2017
  • 1332 Переглядів
  • 0

Після того, як затримали главу фіскальної служби України Романа Насірова, податкові надходження збільшилися на 300 млн грн в день.

Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, назвавши такі процеси першими паростками боротьби з корупцією.

“Після того, як ми затримали Насірова, митниця щодня почала приносити на 300 мільйонів гривень більше в бюджет. Ці процеси – тільки перші паростки того, що може бути. Люди бояться. Пропала впевненість в недоторканності. Вже немає недоторканних”, – сказав Ситник.

Ситник також додав, що позиції захисту у справі немає.

“Він не відповів на жодне запитання, яке ставили йому як підозрюваному, але в соцмережах він поводиться дуже пафосно, красиво. Ця поведінка вкрай відрізняється від того, як він веде себе на допитах. Там він нічого не знає і не може пояснити”, – сказав директор антикорупційного бюро.

Крім того, Ситник також зазначив результати відкритої проти Онищенко справи – прибуток держпідприємства ВАТ “Укргазвидобування” після ліквідації корупційної схеми збільшився більш ніж в 6 разів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE