Politerno > Україна і світ > Підмінити кримських татар: технологія жахливої брехні

Підмінити кримських татар: технологія жахливої брехні

  • 11 Травня, 2017
  • 1470 Переглядів
  • 0

Росія використовує в Криму проти народу-вигнанця не тільки вбивства, викрадення людей, тортури, арешти, депортації, тотальний страх за рідних і близьких.

Все це стало тотальною і щоденною практикою. В умовах гібридної війни, гібридного геноциду, мета якого – витурити як можна більше кримських татар з їх батьківщини, головним ідеологічним інструментом російського рейху є технологія жахливої ​​брехні.

Вона – пропагандистський базис всього, що робить РФ в Криму і що розповідає про Крим. Окупанти називають кримських татар екстремістами, терористами, небезпечними для суспільства елементами, не маючи під цим жодних підстав.

Власне, їх підхід нічим не відрізняється від брехні про євреїв у нацистській Німеччині, яких геббельсівська пропаганда так само безпідставно звинувачувала у всіх гріхах. Що привело спочатку до принижень і арештів, а потім до єврейських гетто, таборів смерті.

Якщо в ефективності “остаточного рішення” кримськотатарського питання російські нацисти поки не досягли успіхів третього рейху, то по частині тотальної брехні де в чому перевершили німецьких колег.

Показові табори для євреїв, куди прівозили інспекції “Червоного Хреста”, були. Але, по крайній мірі, я не можу пригадати з історії фактів, щоб гітлерівці переодягали німців в євреїв і знімали кіно про їхнє щастя в рейху.

Втім, тоді це було не обов’язково, часи були, скажімо так, відвертіші, а інформаційні канали менш розвиненими. З тих пір людство в цілому стало більш гуманним, і йому треба більше вишуканої брехати. Що РФ і робить, особливо після резолюції ООН і рішення суду в Гаазі, які зажадали від російської влади припинити переслідування кримських татар.

На цьому фото (скріншот картинки, яка кочує по пропагандистським каналам) – яскравий приклад того, як окупанти формують меседжі своєї пропаганди для РФ і світової спільноти. Зганяти кримських татар для масовки на свої “свята” у окупантів всі три роки не виходить.

Тому вони вирішили вчинити так: в наказовому порядку звозити з усього Криму слов’ян, наряджати їх в кримськотатарські костюми і видавати все це в ефір. Життя прекрасне. Всі задоволені і щасливі.

Які вбивства, обшуки, репресії, депортації, якщо корінний народ Криму, вдячний матінці-Росії за порятунок від українських фашистів, співає і танцює?

Жахлива брехня в дії.

Айдер Муждабаєв

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE