Politerno > Україна і світ > У містах України підняли прапори Євросоюзу в честь затвердження Угоди про безвізовий режим (Фоторепортаж)

У містах України підняли прапори Євросоюзу в честь затвердження Угоди про безвізовий режим (Фоторепортаж)

  • 11 Травня, 2017
  • 1623 Переглядів
  • 0

У день затвердження Угоди про безвізовий режим між Україною і ЄС в містах України урочисто підняті Державні прапори України та Євросоюзу.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зокрема, прапори ЄС підняли на Дніпропетровщині, в Івано-Франківську, Запоріжжі, Ужгороді, Вінниці, Львові, Харкові, Херсоні, Чернігові, Чернівцях, Ізмаїлі та десятках інших міст.

Заходи проходили під звуки гімну України і гімну ЄС “Ода радості” в присутності керівників області та міста, ветеранів АТО, дипломатів європейських країн, студентів, спортсменів, представників культури і науки, політичних партій і об’єднань громадян, релігійних організацій, жителів і гостей міст.

На честь святкування в Дніпрі, Харкові, Чернівцях, Чернігові відбулося шикування та урочисте проходження маршем військовослужбовців Збройних сил України та представників інших силових структур.

Чернігів, фото: Укрінформ

Сотні повітряних куль з символікою Євросоюзу випустили в небо львівські студенти з нагоди прийняття Радою Європи безвізового режиму для України.

Полтава, фото: Укрінформ

У Запоріжжі після церемонії підняття прапорів студенти провели символічний флешмоб, під час якого об’єднали прапори України і Євросоюзу.

Запоріжжя, фото: Укрінформ

У Херсоні захід відзначили урочистою ходою до Меморіалу Героїв незалежної України і вшануванням там пам’яті загиблих і померлих борців за незалежність

Вінниця, фото: Укрінформ

Одеса, фото: Укрінформ

За інформацією прес-служб ОДА та міськрад, з нагоди проведення Дня Європи в регіонах протягом тижня відбудуться інформаційно-просвітницькі та розважальні заходи.

Як відомо, посольство Євросоюзу запустило для українців сайт про тонкощі безвіза.

Читайте також: 11 травня Рада Європейського союзу затвердила законодавчу ініциативу про відміну короткострокових віз для громадян України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE