Politerno > Україна і світ > Зозулі з Кремля полетіли назавжди, або як перезутись в польоті

Зозулі з Кремля полетіли назавжди, або як перезутись в польоті

  • 11 Травня, 2017
  • 1640 Переглядів
  • 0

Нам вже кілька разів траплялися викладки лікарів-психіатрів, які досліджували поведінкові моделі Путіна і його найближчого оточення, де докладно розповідали про симптоми, які помітні з екрану телевізора.

Зрозуміло, що якби Путіна, Лаврова, Медведєва і погань поменше, розмістити в окремі палати з м’якими стінками, то можна було б поставити більш точні діагнози, але з технічних причин, це поки неможливо, а тому – спостерігачі використовують відео та роблять свої оцінки з тим або іншим ступенем ймовірності.

Але навіть не маючи медичної освіти, легко помітити речі, які сигналізують про те, що зозулі з Кремля полетіли назавжди. Взяти, наприклад, кардинальні повороти в оцінці уряду і політики Туреччини. За короткий проміжок часу вони вже кілька разів по черзі ставали фашистами і братами.

Хоча, тут є і другий шар, коли з Москви когось оголошують “братами”, то слід чекати артилерійських обстрілів. Але це – інша історія. Нам цікаві самі різкі маневри, у виконанні Кремля.

Зараз, навскидку навіть важко визначити, в якій саме фазі відносин знаходиться Туреччина, вони ще фашисти чи вже брати?

Трохи простіше з Трампом. Спочатку він був братнім Трампом чи “Трампнаш”. Після його обрання, багато російські політичні знаменитості нарізалися “в дупель” дорогим шампанським і демонстрували відповідні футболки і навіть татуювання на інтимних місцях.

Від Жириновського і до Захарової, святкування перемоги Трампа було куди більш пишним, ніж сумний день перемоги, де доводилося відбувати свої номери без натхнення і найменшого інтересу.

Потім Трамп став подобою “жидобандерівця” і піддався анафемі, аж до викриття його в тому ж, що до нього робив “Обамачмо” в їх під’їздах і ліфтах. Особливо це стало зрозуміло, коли на сирійську авіабазу прилетіли Томагавки. Тут все було в кращих традиціях московської психушки. Виявилося, що шампанське за Трампа пили невідомі особи, зовні віддалено схожі на політиків і навіть говорили вони не дуже схожими голосами.

І ось тепер, після візиту Сумного Коня в Вашингтон, там знову говорять про те, що можливо Трамп – братський президент, з яким можна мати справу, на відміну від Обами.

Коротше кажучи, маятник знову понісся в ту ж сторону, де вже бовтається такий же прилад з написом “Ердоган”. Таких смикань не демонструє жодне керівництво жодної країни. Тільки в Росії можна побачити вправи по перезуванню вищого керівництва країни на ходу. Причому, населення цієї клініки навіть не розуміє, якою недолугою балалайкою виглядає їхня країна.

Це при тому, що в Європі постійно розвантажуються все нові транспортри з технікою з США. Бази зберігання техніки стрімко порожніють і потім танки, БТРи та інші Паладини, виявляються в лісах Литви, Латвії та Естонії. Але найцікавіше відбувається в Польщі, хоча звідти – найменше інформації. Але ось уже пройшли повідомлення про те, що йде підготовка до перекидання систем Петріот в Балтію.

Нагадаємо, так само відбувалося і в Південній Кореї, а тепер туди довезли комплекси ППО ТНААD і все встало на місце.

Але найцікавіше навіть не це, поки в Москві визначаються з тим, “Трампнаш” або “Трампчмо”, Штати прискорено нарощують міць своїх військово-морських сил. Ми вже не раз писали про те, що вже добігають кінця випробування авіаносця нового класу USS Gerald R. Ford (CVN-78) і просто не будемо тут описувати, що це таке.

Але в ньому, крім новизни самого носія, важливо використання оновленого складу авіакрила, в тому числі, палубних F-35C Lightning II. Зрозуміло, що це буде щось зовсім нове по своїм можливостям і перспективам.

Але мало хто знає про те, що поки перший нові авіаносець готується до прийняття на озброєння, а два інших, в різного ступеня готовності, будуються на верфях, з верфі Ньюпорт-Ньюз, Штат Вірджинія, на ходові випробування вийшов авіаносець попереднього класу USS Abraham Lincoln (CVN 72).

Після капітального ремонту, який тривав з 2013 року, він готується до повернення в лад, але вже в новій якості. Крім нового електронного обважування, по частині РЛС і іншого, авіаносець вже заточений на прийом нового авіакрила з F-35C Lightning II. Тобто, мова йде про те, що авіаносці навіть класу Німіц, вже переоснащуються під прийом нових літаків.

Все це разом узяте – говорить багато про що. Ну а в Москві продовжують займатися своєю звичайною справою – перевзуванням в процесі ходьби.

Anti-colorados, блогер

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE