Politerno > Україна і світ > Німецькі ЗМІ написали про “гнучкого шоколадного короля” Порошенко і задушливу корупцію в Україні

Німецькі ЗМІ написали про “гнучкого шоколадного короля” Порошенко і задушливу корупцію в Україні

  • 12 Травня, 2017
  • 1803 Переглядів
  • 0

Україна занурена в глибоку кризу. Росія винна в цьому тільки частково, багато проблем, скоріше, мають внутрішнє походження і затяжний характер, повідомляється в статті німецького телеканалу n-tv.

У матеріалі пишеться, що в українських бідах винна не тільки Росія, яка територіально зменшила область, підконтрольну київському уряду. Справа в тому, що Україна вже майже чверть століття не має серйозної і ефективно функціонуючої касти політиків. Політики тут в першу чергу думають, як набити власні кишені, а вже потім про добробут народу.

На даний момент можна констатувати провал всіх революцій, що відбулися на Україні. Після “помаранчевої революції” тодішній президент Ющенко і прем’єр-міністр Тимошенко не змогли поділити владу.

Бенефіціаром в даній ситуації виявився Віктор Янукович, який симпатизує Росії, пізніше саме він відправив Тимошенко в тюрму. І так весь час з моменту утворення незалежної України в 1991 році: президенти приходили і йшли, а корупція залишалася.

Процвітає вона і при “шоколадному королі” Порошенко, – пишуть німецькі журналісти, називаючи президента “гнучким” через здатність прислужувати владі, як при “помаранчевому” Ющенко, так і за часів “синього” Януковича.

“Київ знаходиться на межі банкрутства”

“Не дивлячись на всі зусилля з облагороджування центру міста до Євробачення, все ж помітно, що фінансовим благополуччям розташоване на Дніпрі місто-мільйонник похвалитися не може. Як і сама Україна, яка живе на гроші МВФ і Європи, Київ знаходиться на межі банкрутства”, – повідомляє n-tv.

У статті йдеться про те, що коли мер Києва Віталій Кличко відвідав село Євробачення перед першим півфіналом конкурсу і привітав зі сцени присутніх, місцями було чути свист і незадоволені вигуки. Втім, колишнього боксера, а нині повнокровного політика вони не збентежили, і він вітав як місцевих, так і гостей столиці.

“Проблеми видно неозброєним оком: стан доріг за межами центру міста місцями просто катастрофічний, в київському метро їздять потяги, випущені ще за часів правління Хрущова і Брежнєва”, – резюмує німецький телеканал.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE