Politerno > Тернопільщина > Скандал навколо ДТП з авто Крисоватого – кажуть за кермом була жінка

Скандал навколо ДТП з авто Крисоватого – кажуть за кермом була жінка

  • 12 Травня, 2017
  • 3440 Переглядів
  • 0

Після тижня цькувань місцевими сайтами ректора тернопільського економічного університету Андрія Крисоватого звинуваченнями у керуванні авто напідпитку та скоєні ним дорожньо-транспортної пригоди, поліція явила громадськості нову версію інциденту, яка мала б пролити світло на цю заплутану справу.

Про це повідомляє Місцевий час.

У відділі комунікації обласного управління поліції розповідають, що через кілька днів після пригоди до правоохоронців прийшов син ректора, який повідомив, що на момент ДТП позашляховиком Land Rover керував саме він. Ця важлива обставина начебто мала пояснювати дивну поведінку учасників автопригоди, адже після зіткнення автівок обидва транспортні засоби залишили місце аварії.

Нагадаємо читачам, що 4 травня в мережі Інтернет почали з’являтися публікації про те, що попереднього вечора близько 20:00 у с. Велика Березовиця зіткнулися автомобілі Opel та Land Rover. Водієм позашляховика був Андрій Крисоватий, який у стані алкогольного сп’яніння розбив свій автомобільі втік з місця пригоди. Згодом ця історія почала обростати новими деталями, які все ж не давали відповіді на основне запитання, а саме чому ж обидва водія втекли з місця події? Бродіння браги у голові ректора в принципі могло б пояснити його поведінку, однак жодним чином це не пояснює дії постраждалого водія Opel.

Для того, аби не вішати на поважного науковця клеймо гульвіси і пияка, поліціянти запропонували зручну для всіх версію: тверезого ректора до розбитого авто привіз колега-викладач, за кермом автомобіля Land Rover був його син, а місце автопригоди він залишив побоюючись гніву батька. Але знову ж версія не “клеїться”, адже синові ректора вже давно не 16 років, щоб він боявся батьківського ременя.

Що ж насправді відбулося на місці аварії Місцевому часу розповіли активісти однієї автомобільної громадської організації, які побажали залишитися невідомими.

Виявляється, ректор у автомобілі на момент зіткнення таки був, але був він не за кермом і п’яним назвати його не можна було аж ніяк. Тверезий науковець знаходився у салоні на сидінні пасажира, а за кермом Land Rover перебувала висока брюнетка, на вигляд років тридцяти-тридцяти п’яти. Після зіткнення автомобілів шокована жінка кулею вискочила з салону, а на місце водія пересів чоловік, схожий на керівника місцевого ВУЗу. Очевидці ДТП розповідають, що перед тим як залишити місце пригоди він підійшов до водія Opel та перекинувся з ним кількома словами. Їх розмова була емоційною, проте було явно видно, що чоловіки вже давно знайомі.

Завершивши коротку розмову, водії поспіхом залишили місце зіткнення. Очевидці стверджують, що позашляховик від’їхав від місця ДТП десь на один кілометр, після чого з нього висадили пасажирку, яку за кілька хвилин підібрало таксі – сріблястий Chevrolet. Згодом до розбитого Land Rover під’їхала Toyota з якої вийшов декан юридичного факультету.

Версія подій, описана громадським активістом підтверджується і даними поліції, адже за інформацією правоохоронців власником постраждалого Opel є житель села Петриків, в якому проживає і сам опальний ректор.

Цікаво, що особа довгоногої брюнетки зацікавила товаришів нашого співрозмовника, які після ДТП з’ясували, що таємнича незнайомка анітрішки не схожа ні на дружину ректора, а ні на його дочку. Хто ж така була ця худорлява винуватиця автопригоди мабуть залишиться невідомим, оскільки схоже, що ректор, поліція і постраждалий водій погодилися визнавати правдоподібність заяви, зробленої сином науковця.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE