Politerno > Тернопільщина > Петро Ландяк: події під міськрадою – це виключно внутрішні партійні розборки партії “Свобода”

Петро Ландяк: події під міськрадою – це виключно внутрішні партійні розборки партії “Свобода”

  • 13 Травня, 2017
  • 1736 Переглядів
  • 0

Я негативно ставлюсь до того, що вчора відбувалось навколо запланованого сесійного засідання Тернопільської міської ради.

Зазначу, це виключно внутрішні партійні розборки політичноі партії “Свобода” у які нас дві сторони протистоянь і їх прибічники стараються втягнути. Тому всім інформую – цього нам не потрібно!

Ще зазначаю, що з обох боків того протистояння , яке зачепило всіх депутатів, і значну частину правоохоронних органів, а тепер поволі втягується вже і Тернопільська громада, діють люди, а не ангели, тому немає протистоянь між світлими ангелами і демонами, як би хто не думав. Мій висновок винні і одні, винні і другі. Я також грішна людина, тому не хочу давати оцінок іншим , але маю власну думку і позицію стосовно того що відбувається. Я дуже багато чого не поділяю в діях одних і других, і це говорив представникам різних сторін – і Володимиру Стаюрі і Ігорю Турському. Повторюю багато не поділяю, тому займати чиюсь позицію не можу і включатись в чужу гру не буду!

На сесію ми ішли і не попали, так як приміщення було заміноване, лише не знаю це слово писати в лапках чи без лапок.

Ми не збирались голосувати за відставку Ігоря Турського і Івана Сороколіта з посад голів комісій, не дивлячись на те, що Іван суттєво доклався до того, що троє депутатів від нашої фракції у минулому році на округ отримали 0 (нуль) гривень, а депутати інших фракцій – по декілька мільйонів. І вони обоє це знають!!!

Ми нічого не боїмось! Ми як фракція одні, підкреслюю одні проголосували проти змін до Генплану, а окремі, ті що говорять про страх не прийшли на сесію!!!

Тому прошу не втягувати нас в чужі ігри і прошу нічим не маніпулювати!!!

Пам’ятаймо, життя ж на цьому не завершується!

Петро Ландяк

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE